søndag 6. januar 2013

nytt år, nytt liv....

Skal prøve på det hvertfall :) Regner med det er flere som har hatt det som meg... Ikke trent noe særlig og spist alt for mye... Ihvertfall så tok jeg med Marianne fra jobben og dro opp til min kjære lillesøster for en kroppsscanning.... Hun er distributør for Herbalife . Resultatene trenger vi ikke snakke så høyt om men det ble en liten kickstart :)

Så i går var jeg på trening.. Har vært støttemedlem det siste halve året og det var virkelig på tide å ta turen inn... Så jo med en gang at der var det skjedd forandringer... nye apparater og ting var ikke der de var sist... Følte meg i grunnen veldig dum og rar der jeg gikk rundt alene og prøvde å finne ut av ting.. Skikkelig utenfor liksom... Alle de andre som trente der (og det var mange-januar vet du) trente seriøst og så overlegent på meg så jeg spurte hvertfall ikke om hjelp...

Jeg fikk nå trent til slutt og etter 10 minutter angret jeg bittert når melkesyren kom snikende... Jeg bet tennene sammen og jammen fikk jeg trent en god time..HURRA for meg :)

Veldig morsomt å gå ned trappen fra treningstudioet etterpå... lårene ga etter i trappen og jeg var glad ingen så meg :)

I dag så har jeg gått laaang tur i mørket :)Refleksvesten var på og humøret på topp... Helt til jeg skulle gå over en bro.... jeg gikk utover mot hanøytangen og der er det sjø på begge sider av denne broen... OG det er ganske mørkt... Jeg er sikker på at jeg både så og hørte en hai... Og hvis det ikke var en hai så var det hvertfall en fisk...
eller kanskje Herr Plankton...

Uansett gikk jeg fort videre :)

Så helgen har gitt meg en kickstart så får vi se når verden går videre i morgen :)7 kommentarer:

 1. Så flink du er! :-D

  SvarSlett
 2. Prøver hvertfall :) lader opp til Dytten :)

  SvarSlett
 3. Så flink du er Anett! (Ja, jeg bruker ordet flink :P) Jeg var på Energi og trente på fredag, følte meg ganske så flink selv! =D

  SvarSlett
 4. Når vi er flink så er vi flink :) tror vi er mange fra jobben som trener der... Må slå meg sammen med noen så jeg ikke føler meg så ensom på trening :)

  SvarSlett
 5. He he, det er godt å komme i gang :)

  SvarSlett
 6. HALLOOO... kan jo dra med deg naboen på tur.. ;-) hun har godt av det og trives bedre på tur enn inne på treningsstudio ;-)

  SvarSlett
 7. Ja det er supert å komme i gang :) trent slynger på jobben i dag også :) *klappesegselvpåskulderen* ja miriam neste gang drar jeg deg med :)

  SvarSlett