fredag 29. juli 2011

fra barneperspektivet...

I går var jeg så heldig å få være hjemme med skjønne Malin hele dagen, bare oss to.. Hun har vært syk så dagen måtte tilbringes hjemme fra barnehagen. Siden vi måtte være litt i ro ble det en utfordring for de små grå å finne på ting å gjøre, men noe ble det nå.. :)
Blandt annet plukket vi larver av ripsbusken.. Vi var skjønt enig om at selv om dette kunne være "den lille larven aldrimett" så fikk de ikke lov til å spise opp busken vår :) En del larver der kan du si :)


Heldigvis hadde vi mye selskap også... Naboene har nemlig den skjønneste katten, Herman... Han er litt vår og... eller Herman tror det hvertfall iogmed at han til stadighet kommer inn på besøk :)


Vi fikk også tid til å inspisere bærene våre... Ripsene var rød og fin men du verden de er sur... hehe... Jordbærene begynner å ta slutt, men de er såååå søte og gode... Tomatene våre (strengt tatt ikke noen bær det da) er veldig grønne fortsatt men de kommer vel.. mange er det hvertfall :) Vi har til og med fått nøtter på vrihasseltreet vårt :)


Rosene er bare så nydelige og dufter fantastisk.... Håper på godt vær så de ikke blir slått i stykker av regnet som de pleier...


Innimellom alt dette ble det mye tid til lesing og tv-titting, lek med dukker og bamser... lukker jeg øynene synes jeg fortsatt jeg hører gasse på-gasse på--... hehe.. kjekt med sånne kose dager...

Så mens pappa Tim var på jobb synes Malin vi måtte gjøre noe for at han skulle bli glad også... og da fant hun frem en haug med steiner vi har samlet rundt omkring.. De ble nøye og forsiktig plassert oppi blomsterkassen, for de måtte ikke bli skitten... nei akkurat.. hehe..


En koselig dag... I dag er en ny dag... Nemlig tid for Harry Potter finalen..!!! Jeg og Susanne tar oss en tur på kino :) Iselin er på ferie med faren og da får vi to andre kose oss litt :) Ha en flott helg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar