søndag 4. mars 2012

herlige søndager...

Bilder sier mer enn tusen ord :)

Og det er sant... ukene bare fyker avgårde og våren er snart over oss. Vi har allerede hatt mange fine dager. De siste har vært fulgt av omgangsyke.. blææææ.. men nå er da jeg frisk igjen og vi håper ingen andre følger etter :)
Forrige søndag hadde vi en flott dag. Da tok jeg med Malin, mamma og Scottie og gikk tur her ute som vi nå bor :) Om sommeren drar vi alltid hit og nå bor vi innen gangavstand, herlig :) tar bare ti minutter å gå til denne idylliske perlen :)

 Kollevågen friluftsområde :)

 Her har Malin lekt seg som fotograf.. Tidlig krøkes om god krok skal bli :)
 Her må det nevnes at Malin er ganske så skeptisk til hunder og katter og kanskje generelt alt av firbente ting så det faktum at hun her holder Scottie i båndet, DET er et stort øyeblikk. Nå skal det sies at Scottie er verdens snilleste og roligste hund og Malin begynner å kjenne henne etter hvert da :)


 Her skal vi klare oss SJØL!!!

Huset vårt sett fra veien.. Det er det umalte i midten med to arker på taket, den delen til høyre er vår :) Den som er mest skjult på dette bildet ;)

Dette var da på samme tid i fjor... hmm.. litt forskjell kanskje.. Vinteren har ikke vært her i år...

 Vi fant tilogmed årets første blomst på turen... Stakkars liten..

 Deilig vårfølelse...

Verdens beste Scottie :) Takker mamma, Scottie og Malin for en herlig tur :)

2 kommentarer:

  1. Bor dere så nærme kollevågen.... Så deilig det må være! Er det plass til en campingtilhenger i hagen deres til sommeren kanskje;o) Skal en kort tur på besøk vettu....

    SvarSlett
  2. Ja vi bor jo i Kollevågen så det er vel nærme ja ;) Deilig det er det :) Nå har vi ikke så mye hage å snakke om da.. hehe...

    SvarSlett