mandag 11. april 2011

Det verste som kan skje...

Forrige helg, under ErdalsCupen, kollapset Iselin på banen og måtte fraktes på Haukeland med ambulansen. Dette var veldig skummelt og svært dramatisk for oss som bare kunne stå på sidelinjen og ikke visste hva som var i veien. Etter en del timer på sykehuset kom Iselin sakte men sikkert til hektene igjen. Det ble påvist en bilyd på hjertet. Skummelt synes du?? Det synes hvertfall vi!!

Nå venter vi på henvisning til barnekardio. Jeg snakket med legen som har henvisningen til Iselin i dag. Hun får lov å leve som normalt fremover bare hun tar det litt rolig når hun blir andpusten. Fortsatt skummelt, men vi får ta en dag av gangen :)

I helgen har Iselin hatt hip-hop oppvisning.. Dette var stor stas for store og små.. Vel blåst Iselin!!






Susanne har dratt avgårde med Statsråd Lehmkuhl på klassetur til Orkenøyene.. Heldiggrisen! Tenker nok de har "the time of their life"

2 kommentarer:

  1. Hei snuppa... Jeg kan tenke meg at dette med Iselin er mer skummelt for deg enn for oss som er langt unna.. Men, vi tenker masse på dere da! Og krysser fingrene for at det går bra med Iselin, og at ho kan fortsette å "storme" fremover som vanlig. :) Heldige Susanne da.. :) Regner med at ho koser seg masse på klassetur!

    Stor klem til alle sammen fra oss... :)

    SvarSlett
  2. Heisann Tante :) det er skummelt men det går bedre og bedre :) Susanne storkoser seg ut i fra det jeg har hørt :) Takker for omtanken! Hilse onkel :) klem

    SvarSlett